Sök
Filters
Din varukorg är tom.

Personuppgiftsbehandling (GDPR)

Den 25 maj 2018 börjar EU:s nya förordning om personuppgifter och dataskydd, GDPR (General Data Protection Regulation) gälla som lag i Sverige. Förordningen som ersätter den nuvarande Personuppgiftslagen (PUL) kommer bland annat att reglera hur företag får hantera personuppgifter, men den nya förordningen ställer mer omfattande krav på behandlingen av personuppgifter, den innebär också ett mer omfattande krav på utformning av personuppgiftsbiträdesavtal.

IT&Telekomföretagens särskilda bestämmelser för behandling av personuppgifter, ersätter de allmänna bestämmelsernas villkor om behandlingen av personuppgifter när dataskyddsförordningen (GDPR) börjar tillämpas den 25 maj 2018. 

Det sk biträdesavtalet är ett definierat begrepp som består av de särskilda bestämmelserna samt bilagan som heter Bilaga specifikation över behandling av personuppgifter. 

De nya standardavtalen finns att köpa som tryckta dokument, se listan nedan, eller som nedladdningsbara filer om du köpt vårt abonnemang.

Samtliga dokument finns översatta till engelska.

Kom ihåg att du måste vara inloggad här i webbshopen för att ta del av våra förmånliga medlemspriser!

Visa som Grid Lista
Sortera på
Visa per sida

Bilaga i samband med övriga tjänster: Bilaga specifikation över behandling av personuppgifter i samband med andra tjänster än Molntjänster och IT-Infrastrukturtjänster (övriga tjänster)

Denna bilaga används tillsammans med de särskilda bestämmelserna för behandling av personuppgifter. I samband med med att överenskommelse träffas måste det säkerställas att Bilagan " Specifikation över behandlingen av personuppgifter i samband med andra tjänster än Molntjänster och IT-Infrastrukturtjänster (övriga tjänster)" är korrekt ifylld. De särskilda bestämmelserna för behandling av personuppgifter är avsedda att användas tillsammans med IT&Telekomföretagens allmänna bestämmelser , de ersätter de allmänna bestämmelsernas villkor som behandlingen av personuppgifter när dataskyddsförordningen börjar tillämpas den 25 maj 2018 . De svenska avtalen beställs i buntar om 10 ex i varje bunt.
60,00 kr exkl moms

Bilaga i samband med Molntjänster och IT-Infrastrukturtjänster: Bilaga specifikation över behandling av personuppgifter i samband med Molntjänster och IT-Infrastrukturtjänster

Denna bilaga används tillsammans med de särskilda bestämmelserna för behandling av personuppgifter. I samband med att överenskommelse träffas måste det säkerställas att Bilagan " Specifikation över behandlingen av personuppgifter i samband med Molntjänster och IT-Infrastrukturtjänster" är korrekt ifylld. De särskilda bestämmelser för behandling av personuppgifter är avsedda att användas tillsammans med IT&Telekomföretagens allmänna bestämmelser , de ersätter de allmänna bestämmelsernas villkor som behandlingen av personuppgifter när dataskyddsförordningen börjar tillämpas den 25 maj 2018 . De svenska avtalen beställs i buntar om 10 ex i varje bunt.
60,00 kr exkl moms

Övriga tjänster: Särskilda bestämmelser vid behandling av personuppgifter i samband med andra tjänster än Molntjänster och IT-Infrastrukturtjänster (övriga tjänster)

Dessa särskilda bestämmelser är avsedda att användas tillsammans med IT&Telekomföretagens allmänna bestämmelser för IT-Underhåll, Agila Projekt, Internetprojekt , IT-Projekt och IT-Tjänster (tillsammans kallat övriga tjänster) om leverantören behandlar personuppgifter för kundens räkning inom ramen för en sådan tjänst. Parterna ska senast i samband med att överenskommelse träffas även säkerställa att Bilagan " Specifikation över behandlingen av personuppgifter" är korrekt ifylld. Dessa särskilda bestämmelser för behandling av personuppgifter är avsedda att användas tillsammans med IT&Telekomföretagens allmänna bestämmelser , de ersätter de allmänna bestämmelsernas villkor som behandlingen av personuppgifter när dataskyddsförordningen börjar tillämpas den 25 maj 2018 . De svenska avtalen beställs i buntar om 10 ex i varje bunt.
60,00 kr exkl moms

IT-Infrastrukturtjänster: Särskilda bestämmelser vid behandling av personuppgifter i samband med IT-Infrastrukturtjänster

Dessa särskilda bestämmelser är avsedda att användas tillsammans med IT&Telekomföretagens allmänna bestämmelser IT-Infrastrukturtjänster om leverantören behandlar personuppgifter för kundens räkning inom ramen för en sådan tjänst. För behandling av Kundens Data som inte inbegriper behandling av personuppgifter ska endast IT&Telekomföretagens allmänna bestämmelser IT-Infrastrukturtjänster tillämpas. Parterna ska senast i samband med att överenskommelse träffas även säkerställa att Bilagan " Specifikation över behandlingen av personuppgifter" är korrekt ifylld. Dessa särskilda bestämmelser för behandling av personuppgifter ersätter de allmänna bestämmelsernas villkor som behandlingen av personuppgifter när dataskyddsförordningen börjar tillämpas den 25 maj 2018 . De svenska avtalen beställs i buntar om 10 ex i varje bunt.
60,00 kr exkl moms

Kommentarer till särskilda bestämmelser för behandling av personuppgifter

Dessa kommentarer är avsedda att underlätta användningen av särskilda bestämmelser för behandling av personuppgifter.
0,00 kr exkl moms

Molntjänster: Särskilda bestämmelser vid behandling av personuppgifter i samband med Molntjänster

Dessa särskilda bestämmelser är avsedda att användas tillsammans med IT&Telekomföretagens allmänna bestämmelser Molntjänster om leverantören behandlar personuppgifter för kundens räkning inom ramen för en sådan tjänst. För behandling av Kundens Data som inte inbegriper behandling av personuppgifter ska endast IT&Telekomföretagens allmänna bestämmelser Molntjänster tillämpas. Parterna ska senast i samband med att överenskommelse träffas även säkerställa att Bilagan " Specifikation över behandlingen av personuppgifter" är korrekt ifylld. Dessa särskilda bestämmelser för behandling av personuppgifter ersätter de allmänna bestämmelsernas villkor som behandlingen av personuppgifter när dataskyddsförordningen börjar tillämpas den 25 maj 2018 . De svenska avtalen beställs i buntar om 10 ex i varje bunt.
60,00 kr exkl moms
Upp